Știri

Hideo Kojima lucrează la un nou joc de spionaj ce ar putea fi un succesor al Metal Gear Solid

Hideo Kojima, legendarul dezvoltator de jocuri, a dezvăluit că lucrează la un nou “joc de spionaj de acțiune de generație următoare” în cadrul studioului său, Kojima Productions, în colaborare cu Sony și PlayStation Studios. Proiectul, cunoscut momentan sub numele de cod “PHYSINT”, este o IP nouă și originală, și reprezintă o sărbătoare pentru cel de-al 40-lea an al lui Kojima în industria jocurilor.

Kojima anunță că acest nou joc va încerca să depășească barierele dintre film și jocuri video și va implica o colaborare cu Sony și Columbia Pictures. Dezvoltatorul este încrezător că acest titlu va fi punctul culminant al muncii sale.

Cu o istorie impresionantă în jocurile tactice de spionaj, fanii speră că acest proiect ar putea fi un succesor spiritual al celebrului Metal Gear Solid. Cu sprijinul total al Sony Interactive Entertainment, Kojima Productions plănuiește să utilizeze tehnologia de ultimă oră și o distribuție stelară pentru a oferi o experiență revoluționară, depășind granițele dintre film și jocuri, oferind grafică aproape reală și o nouă abordare a divertismentului interactiv.

Cu toate că nu au fost dezvăluite detalii specifice ale jocului, entuziasmul din partea fanilor este mare, iar acest proiect este așteptat să aducă inovație și să marcheze o nouă etapă în cariera lui Hideo Kojima.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *