Lansări

Hi-Fi Rush se lansează pe PS5 pe 19 martie

Tango Gameworks a anunțat oficial lansarea jocului lor de acțiune ritmic, “Hi-Fi Rush”, pentru PlayStation 5, programată pentru data de 19 martie. Această veste vine după ce jocul a fost lansat inițial în ianuarie 2023 pentru Xbox Series X/S și PC.

Trailerul oficial al anunțului a fost dezvăluit recent și este acum disponibil pentru vizionare. Jocul îl are în centrul acțiunii pe protagonistul Chai, care se luptă împotriva Vandelay Technologies și a planurilor lor misterioase. Alături de Peppermint și alți aliați, lumea jocului este construită în jurul ritmului, cu combo-uri și abilități speciale care completează acțiunea.

Chai poate folosi o chitară pentru a lupta și poate invoca asistență în luptă împotriva inamicilor. “Hi-Fi Rush” a fost bine primit de critici și jucători după lansarea sa inițială, atrăgând aprecieri pentru mecanicile sale inovatoare și povestea captivantă.

Cu peste trei milioane de jucători înregistrându-se până în august anul trecut, jocul a fost un succes semnificativ. Lansările pentru PS5 și Nintendo Switch sunt iminente, conform datelor obținute din mineritul de date recent. Așadar, fanii jocului ar trebui să fie pregătiți pentru a experimenta această aventură ritmică pe platforma lor preferată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *