Știri

Hermen Hulst și Hideaki Nishino au fost numiți înlocuitorii lui Jim Ryan la PlayStation

Sony Interactive Entertainment a anunțat că Hermen Hulst și Hideaki Nishino vor prelua rolurile de CEO la PlayStation, înlocuindu-l pe fostul director, Jim Ryan, care a părăsit funcția la sfârșitul lunii martie.

Hulst va prelua rolul de CEO al Platform Business Group al SIE, supervizând aspecte precum hardware-ul, PSN-ul și relațiile cu terțele părți ale PlayStation. Pe de altă parte, Nishino va ocupa funcția de CEO al Studio Business Group al SIE, având responsabilitatea echipelor de dezvoltare primare ale PlayStation și contribuind la adaptările TV și cinematografice ale jocurilor.

„Sunt încântat să conduc grupul de afaceri studio și să continui să construim pe succesul nostru cu PlayStation 5, în timp ce mă pregătesc pentru viitor”, a declarat Hulst. „Industria jocurilor video este una dintre cele mai mari divertisment. industriile din lume și a fost construită pe căsătoria conținutului și tehnologiei și aștept cu nerăbdare să continui să depășesc limitele jocului și divertismentului.”

Nishino a subliniat, de asemenea, importanța inovației și a dezvoltării comunității: „Vom continua să conectăm jucătorii și creatorii prin produse, servicii și tehnologie de clasă mondială. Ne străduim mereu să ne dezvoltăm comunitatea și mai mult cu inovații în fiecare domeniu la Sony Interactive Entertainment.”

Președintele Sony, Hiroki Totoki, va deveni președintele SIE și va lucra îndeaproape cu cei doi noi directori pentru a stabili direcția strategică și pentru a menține angajamentul cu utilizatorii PlayStation.

Aceste numiri marchează o tranziție semnificativă în conducerea PlayStation și pun bazele pentru continuarea succesului brandului în viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *