Trailere

Helldivers 2: un nou trailer dezvăluie haosul din spatele luptei pentru libertate

Dezvoltatorul Arrowhead Game Studios și editorul PlayStation au lansat un nou trailer captivant pentru Helldivers 2 în pregătirea lansării programate pentru 8 februarie pe PS5 și PC. În acest trailer plin de umor, jucătorii se adună pentru a lupta pentru libertate și democrație „gestionată”, oferind o privire asupra acțiunii intense și a haosului caracteristice Helldivers 2. Echipa și munca în colaborare sunt evidențiate în timp ce jucătorii își croiesc drum prin adversari și situații dificile.

Helldivers 2 se remarcă prin faptul că beneficiază de o lansare simultană atât pe PS5, cât și pe PC, marcând o mișcare neobișnuită pentru jocurile PlayStation. Trailerul subliniază, de asemenea, caracteristicile specifice versiunii de PC, cum ar fi compatibilitatea cu caracteristicile DualSense, suportul pentru rezoluții de până la 4K, suport pentru mouse și tastatură, multiplayer multiplatform și funcția SOS.

Jucătorii de pe PC au fost informați cu privire la specificațiile hardware minime și recomandate pentru Helldivers 2, oferindu-le posibilitatea să se pregătească pentru aventura lor în acest univers captivant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *