Știri

Helldivers 2 stabilește un nou record pentru Sony pe Steam

Helldivers 2, shooter-ul în cooperare la persoana a treia dezvoltat de Arrowhead Game Studios și distribuit de Sony, a cucerit rapid inimile jucătorilor de pe platforma Steam. În mai puțin de o zi de la lansare, jocul a depășit un vârf impresionant de 81.000 de jucători concurenți, stabilind un nou record pentru Sony pe această platformă și întrecând chiar și vârful istoric al celebrului God of War.

Încă de la primele ore de la debutul său, Helldivers 2 a atras atenția comunității de jucători, atingând un vârf inițial de peste 57.000 de jucători concurenți pe Steam. Acest număr a continuat să crească constant în decursul zilei de lansare, stabilind un nou record impresionant.

Potrivit datelor furnizate de SteamDB, numărul maxim de utilizatori concurenți al Helldivers 2 pe Steam a ajuns acum la impresionanta cifră de 81.840. Acest lucru îl plasează pe Helldivers 2 în fruntea clasamentului tuturor lansărilor PlayStation Studios pe platforma Steam, depășind chiar și vârful istoric al lui God of War, care a înregistrat peste 73.000 de jucători concurenți.

Cu toate acestea, succesul rapid al Helldivers 2 nu a fost fără probleme, jocul lansându-se cu unele probleme tehnice și de conectivitate. Aceste probleme au afectat punctajul său agregat de utilizator pe Steam, clasându-l ca fiind “mixt”. Cu toate acestea, Arrowhead Game Studios a promis că lucrează la remedierea acestor probleme cât mai curând posibil.

Helldivers 2 este disponibil atât pe PS5, cât și pe PC și continuă să atragă atenția și să câștige popularitate în rândul comunității de jucători.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *