Știri

Helldivers 2 primește un nou trailer care explică povestea de până acum

Dezvoltatorul Arrowhead Game Studios a lansat un nou trailer pentru viitorul shooter co-op Helldivers 2. Trailerul se concentrează pe aducerea jucătorilor la curent cu povestea Helldivers până în prezent. Deși originalul Helldivers nu s-a concentrat prea mult pe povestea sa, jocul a pus un accent destul de mare pe construirea lumii sale prin descrierile diferitelor misiuni și temele generale.

Noul trailer prezintă amenințarea reprezentată de tiranicii Terminids și de automatii “socialiști”, evidențiind necesitatea ca Helldivers să lupte împotriva acestor inamici care se răspândesc în univers. Prezentat ca un videoclip de propagandă, trailerul subliniază importanța misiunilor Helldivers în protejarea universului.

Helldivers 2 este programat să fie lansat pe PC și PS5 pe 8 februarie. Arrowhead Game Studios a dezvăluit, de asemenea, că jocul va primi conținut gratuit după lansare, inclusiv noi inamici, obiective și biomi. Pentru mai multe detalii despre lansarea Helldivers 2, puteți consulta calendarele globale de lansare și puteți afla tot ce trebuie să știți despre joc.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *