Trailere

Helldivers 2 prezintă un nou trailer cu războiul galactic, comenzi și operațiuni

Arrowhead Game Studios aduce în atenție noul trailer pentru Helldivers 2, evidențiind elementele distinctive ale jocului, cum ar fi Războiul Galactic, Comenzile și Operațiunile. Continuând tradiția originalului, Helldivers 2 promite o experiență captivantă, de la focul prietenesc până la utilizarea strategiilor elaborate.

Războiul Galactic devine un punct central, asemănător cu Campania Galactică din Helldivers 1. Echipat cu un Super Distrugător, jucătorii vor naviga prin diverse locații pentru a contracara amenințările la adresa Super Pământului.

Comenzile sunt împărțite în două categorii importante – Comenzi majore, care avansează povestea și implică întreaga comunitate, și Comenzi personale, care oferă jucătorilor posibilitatea de a îndeplini obiective singuri sau cu echipa lor. Aceste comenzi personale pot implica eliminarea inamicilor folosind strategii specifice și pot aduce recompense.

Operațiunile sunt structurate în jurul a trei misiuni cu obiective variate, de la localizarea codurilor nucleare și lansarea loviturilor până la eliminarea țintelor de mare valoare. Jucătorii pot, de asemenea, completa obiective secundare pentru recompense suplimentare.

Helldivers 2 are data de lansare programată pentru 8 februarie pe PS5 și PC, promițând o experiență intensă și plină de acțiune. Așteptăm cu nerăbdare detalii suplimentare despre progresia jocului și vă invităm să rămâneți conectați pentru mai multe informații despre titlu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *