Trailere

Helldivers 2 prezintă caracteristicile pentru PC și confirmă crossplay-ul

Arrowhead Game Studios și Sony au dezvăluit un nou trailer pentru Helldivers 2, concentrându-se asupra caracteristicilor aduse versiunii de PC a jocului. Trailerul evidențiază rezoluția impresionantă de până la 4K, suportul complet pentru mouse și tastatură, precum și posibilitatea de a utiliza controller-ul DualSense de la PS5 pentru o experiență variată.

Helldivers 2 va permite jucătorilor să se bucure de lupte intense la persoana a treia, înfruntând bug-uri colosale și roboți necruțătoare. Un aspect interesant este posibilitatea de a utiliza semnale SOS pentru a aduce alți jucători în timpul unei misiuni și a umple orice sloturi goale, consolidând astfel cooperarea interplatformă între versiunile PC și PS5 ale jocului.

Cu toate acestea, deși lansarea inițială este programată pe 8 februarie pentru PC și PS5, există indicații că ar putea apărea o întârziere până pe 28 februarie, conform unor informații nesigure provenite de la conferința de presă CES 2024 a Sony. Fie că este vorba despre o simplă amânare sau nu, rămâneți conectați pentru actualizări și mai multe detalii despre Helldivers 2, inclusiv cerințele sale de sistem pe PC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *