Știri

Helldivers 2 ocupă locul 7 în vânzările pe viață ale titlurilor publicate de Sony în SUA

Într-un an plin de lansări notabile, Helldivers 2 de la Arrowhead Game Studios continuă să strălucească, ocupând un loc de frunte în clasamentele de vânzări. Potrivit lui Matt Piscatella de la Circana, acest shooter cooperativ a reușit să se claseze pe locul al doilea în topurile de software din SUA pentru luna martie 2024. Cu toate acestea, impactul său nu se oprește aici.

Chiar și după doar două luni de la lansare, Helldivers 2 s-a impus ca fiind cel mai bine vândut titlu premium al anului până în prezent. În plus, acesta ocupă locul al șaptelea în vânzările de dolari pe viață pentru titlurile publicate de Sony în SUA, ceea ce confirmă succesul continuu al jocului.

Cu o prezență impresionantă pe platforma Steam și un vârf de 24 de ore de 125.353 de jucători, Helldivers 2 a atras un număr semnificativ de participanți. Este evident că jocul a captivat imaginația multora, ajungând să rivalizeze cu cele mai populare titluri pe platforma de distribuție digitală.

Disponibil atât pentru PS5, cât și pentru PC, Helldivers 2 a reușit să-și depășească așteptările inițiale, cu estimări de vânzări care au depășit opt milioane începând cu data de 16 martie. În plus, există discuții preliminare despre aducerea jocului pe Xbox Series X/S, ceea ce ar putea extinde și mai mult audiența sa.

În concluzie, Helldivers 2 continuă să marcheze un succes notabil în lumea jocurilor video și este un titlu pe care fanii îl urmăresc cu interes pentru viitoarele sale evoluții și extinderi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *