Știri

Helldivers 2 lansează o linie oficială de haine, dar nu toată lumea este impresionată

O nouă linie de produse pentru Helldivers 2 a fost anunțată prin intermediul PlayStation Blog pe 14 martie și este disponibilă pentru cumpărare în Statele Unite, America Latină și Uniunea Europeană prin intermediul site-ului Sony PlayStation Gear. Cu toate acestea, răspunsurile fanilor Helldivers 2 sunt împărțite în ceea ce privește această gamă de produse.

Mulți fani sunt încântați de ofertele disponibile. Unii dintre ei au exprimat interesul de a comanda hanorace sau tricouri, dând dovadă de sprijin pentru Arrowhead Game Studios. De asemenea, cana Helldivers 2, cu mesajul “Ce zici de o ceașcă bună de ceai Liber?”, a fost foarte apreciată de unii utilizatori.

Cu toate acestea, există și un număr semnificativ de oameni care nu sunt impresionați de gama oferită de Sony. Unele plângeri se referă la caracterul simplist al modelelor, cum ar fi logo-ul jocului fiind singurul element de design de pe hanorace și șapcă. Unii critici au considerat produsele ca fiind “prea simple” și “neinspirate”, sugerând că ar fi putut beneficia de o mai mare varietate de designuri.

O altă problemă semnalată este legată de prețuri, în special în afara SUA, unde prețurile par să fie semnificativ mai mari decât în ​​Statele Unite. De asemenea, lipsa anumitor articole, cum ar fi pelerina, a fost o surpriză pentru unii fani, care consideră că ar fi o adiție populară printre cosplayeri.

Cu toate acestea, Sony a menționat că gama va fi extinsă în viitorul apropiat, oferind speranțe că produsele vor deveni mai diverse și mai interesante pentru fanii Helldivers 2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *