Trailere

Helldivers 2 – detalii despre warbonds, super credits și superstore

Helldivers 2, dezvoltat de Arrowhead Game Studios, urmează să fie lansat săptămâna viitoare, iar cu această ocazie, dezvoltatorul a confirmat introducerea microtranzacțiilor în joc. Cu toate acestea, abordarea este una inovatoare, având Warbonds, o monedă specială, și Super Credite ca monedă premium.

Warbond-urile oferă “mai multe pagini de conținut deblocat” și există versiuni Premium care pot fi deblocate cu Super Credite. Aceste Super Credite pot fi achiziționate cu bani reali, dar și câștigate în joc prin explorarea punctelor de interes în misiuni. Un Warbond gratuit, intitulat Helldivers Mobilize, va fi disponibil pentru toți jucătorii, în timp ce Steeled Veterans este un Warbond Premium (inclus în ediția Super Citizen).

Atunci când primesc un Warbond, jucătorii folosesc medaliile câștigate în misiuni, operațiuni și prin îndeplinirea obiectivelor pentru a debloca conținut nou. Un aspect important este că Warbond-urile nu vor dispărea, spre deosebire de sistemul tipic pay-to-win, și vor continua să fie disponibile pentru a fi ridicate și completate în orice moment.

În plus, există și Superstore, unde jucătorii pot cheltui Super Credite pentru a obține seturi de armuri care se schimbă periodic. Este important de menționat că echipamentul din Warbonds și Superstore nu afectează echilibrul jocului și nu creează un sistem pay-to-win bazat pe presiunea FOMO (fear of missing out).

Helldivers 2 are data de lansare programată pentru 8 februarie și va fi disponibil pe PS5 și PC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *