Știri

Helldivers 2 atinge peste 360.000 de jucători ce se joacă simultan pe PS5 și PC

Helldivers 2, shooter-ul cooperativ al Arrowhead Game Studios, a primit un val impresionant de jucători pe ambele platforme, atingând un număr total de peste 360.000 de jucători concurenți pe PS5 și PC.

Deși mulți anticipau succesul jocului după lansare, puțini ar fi prevăzut amploarea acestuia. Pe PC, Helldivers 2 a înregistrat un vârf de peste 155.000 de jucători concurenți pe Steam, devenind cea mai mare lansare a Sony pe această platformă, depășind chiar numărul unor titluri populare precum God of War și Spider-Man 2 Remastered de la Marvel.

CEO-ul Arrowhead Game Studios, Johan Pilestedt, a dezvăluit pe Twitter că jocul a depășit recent 360.000 de jucători concurenți pe ambele platforme. Acest lucru sugerează că pe PS5, Helldivers 2 a atras aproximativ 200.000 de jucători concurenți, în urma vârfului înregistrat pe Steam.

Cu toate acestea, succesul jocului nu a fost fără obstacole. Problemele tehnice și de conectivitate au fost întâmpinate, cu serviciile având un limitator de rată care a împiedicat conexiunile în exces. Cu toate acestea, echipa a reușit să mărească această limită, iar jocul a continuat să atragă un număr impresionant de jucători.

În ciuda acestor provocări, Helldivers 2 se bucură de un succes remarcabil, vânzând deja aproximativ un milion de copii și continuând să atragă un public numeros și entuziast. Recenzia completă a jocului va fi disponibilă în curând, așa că rămâneți conectați pentru mai multe informații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *