Lansări

HELLCARD – jocul de cărți roguelike, este acum disponibil

“HELLCARD”, mult așteptatul spin-off al iubitului “Book of Demons”, a fost lansat cu succes pe platforma Steam! Creat de studioul polonez Thing Trunk, câștigător al premiilor, “HELLCARD” promite o experiență captivantă de joc de cărți roguelike, extinzând succesul predecesorului său și oferind, de asemenea, un mod cooperativ pentru până la 3 jucători.

O Moștenire în Flăcări:
“HHELLCARD” își trage rădăcinile din universul “Book of Demons”, un titlu care a depășit 1 milion de exemplare vândute și a cucerit inimile jucătorilor din întreaga lume. Extinzând această moștenire impresionantă, “HELLCARD” aduce o nouă dimensiune aventurii, combinând jocul de cărți strategic într-o lume întunecată și captivantă numită Paperverse.

Noua Clasă Tinkerer Eliberată:
La lansare, “HELLCARD” prezintă noua clasă “Tinkerer”, aducând o perspectivă inovatoare în lumea jocului. Această clasă manevrează știința ca o sabie împotriva întunericului, controlând mijloacele de producție și creându-și drum prin adâncurile unei temnițe misterioase. Clasa “Tinkerer” adaugă o profunzime strategică, oferind jucătorilor noi modalități de a înfrunta provocările și de a susține echipa.

Caracteristici Cheie ale Jocului:
Bătălii Dinamice de Cărți: Angajează-te în lupte intense de cărți, navigând strategic în adâncurile temniței întunecate.
Solo sau Cu Prietenii: “HELLCARD” poate fi jucat atât solo, cu însoțitori AI, cât și în mod cooperativ cu până la trei jucători, oferind o experiență captivantă și cooperativă.
Setare Unică Paperverse: Explorează o lume de cărți pop-up premiată, cu un stil artistic distinct, plină de provocări și mistere unice.
Clasa Tinkerer: Descoperă puterea “Tinkerer” și folosește abilități și gadget-uri inovatoare.
Generat Procedural: Descoperă medii în continuă schimbare, asigurându-te că fiecare joc este o experiență proaspătă și provocatoare.
Elemente Rogue-lite: Abordează provocările jocului rogue-lite, unde moartea nu este sfârșitul, ci o șansă de a deveni mai puternic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *