Lansări

Hellbreach: Vegas – redescoperă farmecul retro al shooterelor de supraviețuire

Hellbreach: Vegas, un shooter de supraviețuire cu valuri de inamici, inspirat de CoD Zombies, a fost lansat recent în acces anticipat. Jocul, disponibil la un preț promoțional de lansare de 9 USD, aduce o întoarcere plăcută la modelul său de afacere, oferind produse cosmetice și deblocabile complet gratuite, fără skinuri plătite sau permise de luptă achiziționate separat.

Pentru mulți dintre noi, recentul mod zombie din Call of Duty nu reușește să captureze farmecul clasicului CoD Zombies pe care îl jucam în trecut pe un CRT vechi, din camera noastră de recreere. Hellbreach: Vegas vine ca un răspuns aproape nostalgic la această lipsă, oferind un gameplay familiar și arcadey, îmbinând inamici demonici nordici cu un decor vibrant din Las Vegas.

Cu un gameplay în stilul clasicului CoD Zombies, Hellbreach: Vegas adaugă și propria sa interpretare interesantă a unui mod de joc PvEvP. În loc să concurezi direct cu alți jucători, trebuie să îți dovedești abilitățile ucigând zombi pentru a urca pe o scară de arme, oferind o experiență de co-op competitivă.

La un preț accesibil de 10 USD, Hellbreach: Vegas oferă deja o valoare excelentă în accesul anticipat, iar promisiunea de mai multe hărți, moduri și arme viitoare îl face o alegere atractivă pentru fanii shooterelor retro. Promoția de lansare este valabilă până pe 22 martie, deci este momentul perfect să te alături prietenilor pentru o experiență nostalgică într-o capsulă temporală FPS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *