Lansări Trailere

Hellboy: Web of Wyrd – o aventură vizuală de excepție, este acum disponibil pe PC și console

Fanii lui Hellboy și iubitorii benzi desenate vizuale au acum un motiv de bucurie, deoarece captivanta adaptare a personajului ajunge pe ecranele PC-urilor și consolelor. Realizat cu o pasiune pentru detaliile distinctive ale benzilor desenate, jocul aduce în prim-plan povestea captivantă a lui Hellboy într-un mod spectaculos.

Hellboy: Web of Wyrd, dezvoltat de Upstream Arcade și publicat de Good Shepherd în parteneriat cu Dark Horse Comics, este acum disponibil pentru PC, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One și Xbox Series X|S la prețul de 20,99 GBP.

În acest joc de acțiune, jucătorii preiau controlul lui Big Red (cu vocea lui Lance Reddick), care este trimis în tărâmul misterios al Wyrd. Atunci când un agent al Biroului pentru Cercetare și Apărare Paranormală (BPRD) dispare în timp ce investiga Casa Fluturii și se descoperă semne psihice tulburătoare pe tot globul, Hellboy, vânătorul de creaturi supranaturale, este chemat să intervină.

Cu un stil artistic fidel benzilor desenate originale create de Mike Mignola, jocul imersează jucătorii într-o aventură modernă care îl confruntă pe Hellboy cu monștri imenși din Wyrd. Echipat cu un set de atacuri corp la corp și la distanță devastatoare, Hellboy se luptă pentru a-și regăsi colegul dispărut.

Această poveste originală a fost creată în colaborare cu Dark Horse Comics, aducând o notă autentică în lumea jocurilor video. Fanii vor putea experimenta o nouă perspectivă asupra universului lui Hellboy, explorând Wyrd și confruntându-se cu inamici înspăimântători.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *