Știri

Hellblade: Senua’s Sacrifice, primește o reducere masivă de preț

Hellblade: Senua’s Sacrifice, un joc realizat de studioul britanic Ninja Theory, a atras atenția comunității de jocuri pe computer cu peste 52.000 de recenzii “foarte pozitive” pe Steam. Acum, jocul beneficiază de o reducere de preț de 90%, devenind mai accesibil decât o ceașcă de cafea.

Lansat inițial ca un tur de forță audio-vizual, Hellblade: Senua’s Sacrifice a explorat teme profunde precum psihoza și sănătatea mintală. Acest joc de acțiune și aventură a câștigat nu mai puțin de cinci premii BAFTA și a fost onorat la The Game Awards și alte evenimente importante. Continuarea sa, Senua’s Saga: Hellblade II, este așteptată cu nerăbdare pentru sfârșitul acestui an.

Reducerea masivă de 90% face din Hellblade: Senua’s Sacrifice o achiziție atrăgătoare pentru cei care nu au avut încă ocazia să exploreze această experiență captivantă. Jocul le oferă jucătorilor o incursiune în lumea întunecată a unui războinic celtic, Senua, care se confruntă cu viziuni și își pune viața în pericol în Iadul Viking pentru a-și salva iubitul decedat.

Recent, jocul a primit o actualizare semnificativă care a îmbunătățit materialele, particulele și grafica LOD, deblocând, de asemenea, tehnologii precum DirectX Raytracing și optimizând performanța cu GPU-uri NVIDIA DLSS și AMD FSR.

Este un moment excelent pentru jucătorii de pe PC să exploreze sau să redescopere această aventură întunecată, iar recenzia Hellblade: Senua’s Sacrifice de la PC Gamer oferă mai multe detalii despre experiența oferită de acest joc captivant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *