Știri

Hearthstone anunță închiderea modului popular “Duels”

Hearthstone, celebrul joc de cărți digitale Warcraft, a dezvăluit că modul său popular de joc, Hearthstone Duels, va fi închis în aprilie 2024. Acest anunț vine după peste trei ani de existență a modului Duels, care a fost lansat oficial pe 17 noiembrie 2020, odată cu expansiunea “Madness at the Darkmoon Faire” din Hearthstone.

Jucătorii sunt îndemnați să-și finalizeze cursele active Duels înainte de închidere, iar părți din acest mod de joc vor fi integrate în formatul Arena Hearthstone. Anumite comori și elemente specifice Duels vor fi prezente în următorul sezon Arena.

Cu toate că pierderea modului Duels reprezintă un moment trist pentru fanii jocului, Hearthstone continuă să prospere și se concentrează acum pe alte moduri de joc, cum ar fi Battlegrounds. În ciuda întreruperii Duels și altor modificări recente, Hearthstone își menține popularitatea și își propune să aducă inovații și îmbunătățiri în alte aspecte ale jocului său.

Este important de menționat că închiderea modului Duels nu este singura pierdere recentă pentru Hearthstone, după ce modul Mercenaries a fost plasat în modul de întreținere în februarie 2023. Cu toate acestea, Hearthstone continuă să exploreze noi direcții și să se adapteze la schimbările din industrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *