Trailere

Hearthstone anunță expansiunea ‘Showdown in the Badlands’, pachete de recuperare și battlegrounds duos

La Blizzcon, Hearthstone a dezvăluit următoarea expansiune numită “Showdown in the Badlands,” care aduce un set tematic de vestul sălbatic în lumea jocului de cărți Blizzard. Această expansiune introduce o varietate de cărți noi bazate pe universul World of Warcraft, cu un focus pe povestea de origine a lui Reno Jackson și Elise Starseeker, care se aventurază în această zonă.

Expansiunea aduce înapoi conceptul de Singleton Deck-uri, aducând o notă nostalgică pentru jucătorii care au fost prezenți la adăugarea inițială a acestui tip de deckuri în joc. De asemenea, Hearthstone introduce “pachete de recuperare,” care conțin până la cincizeci de cărți din ultimii doi ani de actualizări ale jocului. Aceste pachete de recuperare vor fi oferite la autentificare pentru toți jucătorii, iar cei care au achiziționat pachete în trecut vor primi mai multe, recompensându-i pentru loialitatea anterioară. Acestea vor fi disponibile și pentru achiziționare, însă prețurile nu au fost încă dezvăluite.

Pe lângă expansiunea și pachetele de recuperare, Hearthstone adaugă un nou mod de joc numit “Battlegrounds Duos.” Acest mod permite jucătorilor să lupte în echipă, să facă schimb de cărți și să împartă un pool comun de viață. Jucătorii vor putea să-și ajute prietenii în luptele lor pentru victorie.

Expansiunea “Showdown in the Badlands” este programată să fie lansată pe 14 noiembrie. Jucătorii sunt invitați să revină în Hearthstone cu această actualizare, iar comunitatea așteaptă cu nerăbdare să vadă cum aceste noi adiții vor influența și diversifica jocul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *