Știri

Harvest Hunt: un nou joc de groază roguelike care îți va întuneca serile

În 2024, pasionații jocurilor de groază sunt pe punctul de a primi o nouă provocare intrigantă: Harvest Hunt. Acest joc promițător oferă o experiență unică de tip roguelike într-un setting de supraviețuire horror, cu o estetică desenată manual și o atmosferă întunecată și misterioasă.

Harvest Hunt, dezvoltat de Villainous Games Studio, pune jucătorii în pielea unui gardian, însărcinat să protejeze cetățenii unui sat înfricoșat de amenințările supranaturale din orașul Luna Nova. Cu o estetică care amintește de decimarea Europei de către Moartea Neagră, jocul promite să ofere o experiență captivantă și plină de suspans.

Una dintre caracteristicile distinctive ale Harvest Hunt este abordarea sa roguelike. Jucătorii trebuie să supraviețuiască cinci nopți fatidice, colectând resurse și completând sarcini, în timp ce sunt hărțuiți de o entitate malefică cunoscută sub numele de Devoratorul. Această abordare oferă o doză suplimentară de tensionare și imprevizibilitate, făcând ca fiecare încercare să fie o experiență nouă și captivantă.

În plus, jocul oferă o gamă variată de cărți, cunoscute sub numele de „Șoapte”, care afectează bucla generală de joc. Aceste cărți aduc modificatori pozitive sau negative, adăugând un element de strategie și luare a deciziilor la experiența de joc.

Pentru fanii Inscryption care caută o nouă aventură întunecată și ciudată, Harvest Hunt promite să ofere exact aceasta. Cu o estetică desenată manual care amintește de Inscryption și mecanici roguelike captivante, acest joc este destinat să încânte și să provoace jucătorii în egală măsură.

Harvest Hunt este programat să fie lansat pe 22 mai 2024 pe platforma PC. Cu o atmosferă înfricoșătoare și o poveste captivantă, acesta este un titlu pe care fanii jocurilor de groază nu ar trebui să-l rateze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *