Știri

Harta Verdansk se întoarce în Warzone, de această dată pe mobil

Fanii îndrăgiți ai lui Call of Duty au primit o veste bună: harta clasică Verdansk din Warzone se întoarce oficial într-o formă mobilă. Această revenire mult-așteptată a fost confirmată în cadrul evenimentului CoD Next.

Dezvoltatorii Warzone Mobile au anunțat că versiunea mobilă a jocului, care va include atât harta Verdansk, cât și Insula Rebirth, va fi lansată la nivel global în primăvara anului 2024. În prezent, Warzone Mobile este disponibil ca o versiune limitată în anumite regiuni, dar va deveni accesibil pentru toată lumea cu ambele hărți incluse.

Un aspect interesant este progresia încrucișată pe care o va oferi Warzone Mobile. Aceasta va permite jucătorilor să-și continue progresul și să deblocheze recompense în jocurile principale de pe console și PC, indiferent de platforma pe care o aleg.

Fanii au dorit revenirea hărții Verdansk încă de la dispariția sa odată cu lansarea hărții Caldera în Warzone în 2021. Cu toate acestea, revenirea se va întâmpla într-o formă mobilă. Cu toate acestea, există speranța că Verdansk se va întoarce și în noua versiune a Warzone.

Comparând noua hartă Warzone, Urzikstan, cu Verdansk, se observă asemănări în aspectul urban, numărul mare de clădiri și estetica generală. Jucătorii de pe PC și console vor putea să experimenteze Urzikstan când acesta va fi lansat mai târziu în acest an. Experiența Verdansk va putea fi avută pe dispozitivele mobile nu mult după aceea.

Warzone Mobile se va lansa câteva luni după lansarea mult-așteptată a lui Modern Warfare 3, care începe pe 10 noiembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *