Știri

Harold Halibut: jocul narativ retro-futuristic handmade sosește pe 16 aprilie

Slow Bros este încântată să anunțe că jocul lor narativ handmade, Harold Halibut, va fi lansat pe 16 aprilie! Ca parte a acestui anunț, au lansat un nou trailer pentru Future Game Show Spring Showcase. Jocul va fi disponibil pe PC, PlayStation 5 și Xbox Series S|X, inclusiv în cadrul Xbox și PC Game Pass.

Echipa de la Slow Bros. a distribuit o declarație, spunând: „A avea o dată de lansare este incredibil și suprarealist pentru noi! Reprezintă sfârșitul unei ere: maratonul de a scoate la lumină acest vis al nostru. Acum abia așteptăm să vezi cum îi stârnește pe jucători, ce îi face să simtă, le amintește de viețile lor și poate îi inspiră să facă. Toată lumea ajunge în sfârșit la păpușarul Harold prin această lume în miniatură care arată amprentele noastre literale pe care le-am construit pentru ei.”

Harold Halibut este un joc narativ realizat manual despre prietenie și viața pe o navă spațială de mărimea unui oraș scufundată într-un ocean extraterestru. Alăturați-vă lui Harold în timp ce explorează o lume retro-viitoare plină de locuitori unici (pe deplin cu voce), în timp ce el face tot posibilul pentru a menține nava spațială și a găsi adevăratul sens al „acasă”.

Durata aproximativă pentru a finaliza Harold Halibut este de 12 ore, în timp ce un joc completist poate dura până la 18 ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *