Lansări

Halver — lansare după 7 ani de dezvoltare

Halver este un joc de puzzle bazat pe fizică, cu multă logică și sărituri de precizie. Eroul principal poate împărți blocurile în jumătate cu lovituri pentru a rezolva puzzle-uri și a ajunge la ieșirea din nivel. Caracteristica principală a jocului este capacitatea personajului principal de a împărți blocurile de joc în jumătate cu loviturile sale. Această mecanică simplă, dar proaspătă, vă permite să creați niveluri de joc foarte diverse.

De ce atât de mult timp? Pe de o parte, avem treaba noastră principală. Și facem jocul ca niște adevărați pasionați seara și nopțile. Pe de altă parte, am petrecut mult timp pe detalii. Am implementat umbritoare de iluminare personalizate, am aranjat fiecare „bloc” din joc cu precizie geometrică. Am petrecut câteva luni singuri în meniu.

Mai multe trăsături: Oamenii ne-au scris și au cerut suport pentru Linux și controler. Și acum am făcut-o. Jocul a fost testat cu succes pe Steam Deck și Asus Rog Ally.

Și lansare! Pe 11 aprilie 2024, jocul a văzut în sfârșit lumina zilei. Jocul a fost publicat în lista noilor și în tendințe pe Steam.

100 de pași despre cum să îmbunătățești jocul: De asemenea, merită menționate cele peste o sută de streameri pe care i-am analizat pentru a îmbunătăți jocul înainte de lansare.

1 Comment

  • Avatar
    Anonim 15 aprilie 2024

    Interesting game

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *