Trailere

Halo Infinite Sezonul 5: Reckoning se lansează pe 17 octombrie, adaugă 2 hărți noi și un mod de extragere

343 Industries a dezvăluit trailerul de lansare pentru sezonul 5 al popularului joc “Halo Infinite,” denumit “Reckoning.” Acest sezon aduce o serie de noi conținuturi pentru jucători și se va lansa pe 17 octombrie.

Printre cele mai notabile adiții se numără un nou Battle Pass, care include Armor Cores, skinuri de arme inspirate de Flood, și alte recompense atractive. Sezonul 5 adaugă și două hărți noi: “Prism,” o peșteră cu cristale explozive, și “Forbidden,” o locație în aer liber cu poduri suspendate la înălțimi mari.

Un mod binecunoscut, “Extragerea,” revine în sezonul 5, fiind reimaginat pentru a oferi o experiență proaspătă. Jucătorii vor putea adăuga acum “Forge AI” în jocurile personalizate, deschizând noi posibilități de creație.

Un aspect interesant este posibilitatea de a câștiga Battle Pass XP în browserul de jocuri personalizate, ceea ce recompensează jucătorii care petrec timp în acest mod.

Alte elemente notabile includ un kit de armură “Infinite Mark VI” ca recompensă pentru rangul de erou și posibilitatea de a echipa căști în diferite nuclee de armură. De asemenea, va exista o versiune King of the Hill a modului “Firefight,” deși acesta va fi lansat mai târziu în sezon.

Jucătorii de “Halo Infinite” se pot aștepta la o experiență bogată și variată în sezonul 5: “Reckoning,” care aduce o mulțime de conținut nou și interesant. Așteptăm cu nerăbdare să vedem cum vor explora aceste adiții și să ne bucurăm de ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *