Trailere

Halo Infinite: Cyber ​​Showdown 3 aduce hărți noi și cosmetice excepționale

Evenimentul cu durată limitată Cyber ​​Showdown se întoarce pentru a treia oară în Halo Infinite, aducând modificări și conținut nou pentru jucători să exploreze și să se bucure.

343 Industries a lansat un nou trailer pentru Cyber ​​Showdown 3 în Halo Infinite, prezentând echipament inspirat de cyberpunk, produse cosmetice și conținut proaspăt pentru fanii seriei. În lumina schimbărilor din 2024, 343 Industries își adaptează modul de livrare a conținutului, oferind actualizări mai frecvente și mai consistente pentru a menține implicarea jucătorilor.

În cadrul acestei schimbări, a treia iterație a evenimentului Cyber ​​Showdown nu numai că aduce conținut nou, ci și câteva ajustări. Jucătorii se pot aștepta la recompense precum stratul de armură Emberbreak și echipament personalizabil pentru armurile Chimera.

În plus față de conținutul cosmetic, Cyber ​​Showdown 3 introduce mai multe hărți noi în joc, inclusiv una în stil arenă și șase create de membrii comunității pentru modul Husky Raid CTF. Aceste hărți oferă varietate și provocări noi pentru jucătorii care caută să-și testeze abilitățile în Halo Infinite.

Lista hărților incluse în evenimentul Cyber ​​Showdown 3 este următoarea:

Elevation (Hartă de Arenă)
Foundation (Husky Raid)
Merchant’s Square (Husky Raid)
Outlook (Husky Raid)
Ruujaya (Husky Raid) – Lansare ulterioară în această operațiune
Urban Raid (Husky Raid)
Pharoah (Husky Raid)

Împreună cu lansarea acestei noi operațiuni, comunitatea dedicată Halo Infinite a adus o viață nouă jocului prin intermediul instrumentului Forge. Actualizările recente ale instrumentului au extins posibilitățile de creație, iar jucătorii au răspuns cu moduri și jocuri impresionante, cum ar fi un joc personalizat inspirat de Helldivers 2 de la Sony.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *