Zvonuri

Halo: Combat Evolved Remaster este în dezvoltare, în considerare pentru PS5

Ca parte a strategiei extinse de lansare multiplatformă a Microsoft, se pare că și Halo ar putea face saltul la PlayStation. Cu jocuri precum Hi-Fi Rush, Sea of Thieves, Pentiment și Grounded, Microsoft a deschis acum porțile pentru jocurile primare Xbox pe platformele rivale. Deși compania nu a anunțat oficial planuri suplimentare, nu este un secret că există alte proiecte în pregătire pentru un viitor apropiat. Potrivit lui Tom Warren de la The Verge, unul dintre acestea ar putea include una dintre cele mai mari proprietăți ale Xbox – Halo.

Conform lui Warren, Microsoft se gândește să aducă Halo pe consolele PlayStation. Mai exact, un remaster al lui Halo: Combat Evolved este în prezent în dezvoltare și este unul dintre câteva jocuri de la prima parte pe care Microsoft le urmărește pentru PS5.

Deși o remasterizare a originalului Halo există deja cu ediția aniversară din 2011, care face parte și din Halo: The Master Chief Collection, rămâne de văzut dacă acest nou remaster va fi construit pe baza acestei ediții sau va fi un proiect complet separat.

Între timp, se susține că Microsoft are și o serie de titluri primare viitoare pe care nu intenționează să le aducă pe platforme rivale, precum Fable și South of Midnight, ambele fiind țintite pentru lansările din 2025.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *