Știri

Halo Battle Royale, proiectul Tatanka, anulat înainte de a fi anunțat

Într-o lovitură dezamăgitoare pentru fanii seriei, se pare că proiectul mult anticipat al unui mod battle royale în universul Halo, cunoscut sub numele de Project Tatanka, a fost anulat înainte de a fi oficial dezvăluit. Informațiile provin de la Shpeshal_Nick, un participant la podcastul XboxEra din 13 ianuarie, care a dezvăluit că proiectul a fost abandonat. Project Tatanka era în dezvoltare la Certain Affinity, studioul care a contribuit la dezvoltarea lui Halo Infinite și a altor titluri din seria Halo alături de 343 Industries și Microsoft. Deși nu se cunoșteau detalii concrete despre proiect, se specula că ar putea fi un joc battle royale sau un mod de joc similar cu Call of Duty: Warzone.

Fanii, deja așteptând cu nerăbdare o nouă intrare în universul Halo, vor fi cu siguranță dezamăgiți de această veste. Cu ultima intrare principală în serie lansată în decembrie 2021 odată cu Halo Infinite, aceasta este o lovitură suplimentară. Cu toate acestea, pentru a menține spiritul comunității, există încă proiecte viitoare pentru universul Halo, cum ar fi un joc de masă planificat pentru septembrie 2024 și a doua serie a emisiunii TV Halo care tocmai și-a lansat trailerul.

În absența unui astfel de mod oficial Halo, fanii pasionați pot explora alternativele, cum ar fi modurile create de fani, inclusiv unul bazat pe Halo Infinite, disponibil într-un browser de joc personalizat. Cu această anulare, comunitatea rămâne curioasă cu privire la direcția pe care o va lua seria în viitorul apropiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *