Trailere

Half-Life primește o actualizare uriașă la 25 de ani de la lansare

Valve sărbătorește cea de-a 25-a aniversare a jocului emblematic cu împușcături la persoana întâi, Half-Life, printr-o actualizare semnificativă. Lansată cu ocazia acestui eveniment special, actualizarea aduce numeroase îmbunătățiri, repară erori, adaugă funcții noi și restabilește conținutul pierdut în versiunea originală a jocului. Printre acestea se numără conținutul demoului Half-Life Uplink, skin-uri multiplayer bazate pe versiunea Alpha a jocului și multe altele.

Conținut Restaurat:

Actualizarea include conținut anterior indisponibil pe versiunea Steam a FPS-ului, precum demo-ul Half-Life Uplink, care poate fi acum jucat în întregime pe Steam.
Conținutul restaurat mai cuprinde videoclipul clasic al siglei Valve, muzică și meniul, aducându-le la forma lor din 1998.
Skin-uri multiplayer precum Ivan the Space Biker și Proto-Barney, bazate pe personaje din Alpha lui Half-Life, au fost reintroduse.
Conținut Nou:

Patru hărți noi Deathmatch au fost adăugate pentru jocul multiplayer Half-Life, oferind o varietate crescută de experiențe.
Un nou câmp de vizualizare pe ecran lat a fost introdus pentru a se adapta la cerințele actuale ale jocurilor.
Suportul Steam Deck a fost adăugat, permițând jucătorilor să se bucure de Half-Life în mișcare.

Half-Life este disponibil gratuit pe Steam până pe 20 noiembrie, oferind oportunitatea jucătorilor de a adăuga acest clasic în bibliotecile lor.

Half-Life, jocul care a dat startul unei francize cult-clasice, îi urmărește pe jucători, avându-l pe Gordon Freeman în centrul unei povestiri complexe și pline de acțiune, înconjurat de tehnologie avansată și arme periculoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *