Lansări

Hairdresser Simulator: tunsori și stiluri pe Xbox Series și PlayStation 5 începând cu 25 iulie

Aspiranți hairstyliști, pregătiți-vă foarfecele! Hairdresser Simulator, jocul care vă pune în pielea unui frizer ambițios, se lansează pe Xbox Series și PlayStation 5 pe 25 iulie 2024, la prețul de 19,99 USD. Dezvoltat de Frozen Way și Console Way, Hairdresser Simulator promite o experiență de coafură captivantă, combinând elemente de simulare, design vestimentar și management al afacerii.

Experiență de coafură realistă:
Hairdresser Simulator se mândrește cu o fizică a părului complexă, concepută pentru a imita comportamentul părului real. Tăiați, coafați și vopsiți părul cu precizie, creând coafuri uimitoare care vor satisface clienții cei mai pretențioși.

Deveniți un antreprenor de succes:
Pe lângă abilitățile dumneavoastră de styling, Hairdresser Simulator vă pune la încercare și abilitățile manageriale. Gestionați-vă propriul salon de coafură, angajați personal, stabiliți programul de lucru și atrageți clienți pentru a vă construi un imperiu de coafură prosper.

O varietate de clienți și opțiuni de personalizare:
Hairdresser Simulator oferă o gamă largă de clienți cu cerințe și stiluri unice. Folosiți creatorul extins de personaje pentru a vă personaliza clienții și a le oferi coafura perfectă.

Caracteristici cheie:
Alegeți dintre 10 instrumente de coafură realiste
Stăpâniți 10 tehnici de coafură diferite
Creați personaje personalizate cu un creator detaliat
Achiziționați și renovați 9 locații de salon unice
Îngrijiți 18 clienți cu povești individuale
Gestionați-vă salonul de coafură și construiți-vă reputația
Bucurați-vă de grafica și animațiile 3D uimitoare

DLC-ul Beards and Mustaches inclus:
Jucătorii de pe console se pot bucura și de conținutul gratuit Beards and Mustaches DLC, care adaugă opțiuni suplimentare de personalizare a personajelor pentru o experiență de coafură și mai extinsă.

Hairdresser Simulator este pregătit să aducă o lume vibrantă a coafurii pe Xbox Series și PlayStation 5. Pregătiți-vă să vă dezlănțuiți creativitatea, să vă dezvoltați abilitățile de antreprenoriat și să deveniți stilistul de top pe care l-ați visat mereu să fiți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *