Știri

Hades a fost anunțat pentru iOS și se va lansa pe Netflix Games în 2024

Supergiant Games aduce experiența captivantă a jocului Hades pe dispozitivele iOS în 2024, potrivit unui anunț recent. Portul mobil va fi disponibil exclusiv prin Netflix Games și va fi accesibil pentru abonații serviciului de streaming video, nu necesită achiziții suplimentare.

Colaborând strâns cu Secret6 pentru dezvoltarea versiunii mobile, Supergiant Games se asigură că Hades va oferi o experiență de joc imersivă pe iPhone și iPad cu iOS 16 sau o versiune ulterioară. Cerințele complete ale sistemului vor fi dezvăluite ulterior. Jocul va beneficia de comenzi tactile personalizabile și va accepta, de asemenea, conectarea unui controler Bluetooth pentru o experiență de joc îmbunătățită.

Salvările în cloud și Realizările vor fi integrate în versiunea mobilă, oferind jucătorilor o continuitate fluidă între sesiunile de joc și oportunitatea de a sărbători realizările lor. Cu toate acestea, suportul pentru salvări încrucișate cu alte platforme nu este prevăzut în acest moment.

Deși această veste va bucura utilizatorii de iOS, utilizatorii de Android vor fi dezamăgiți să afle că nu există planuri imediate pentru lansarea Hades pe această platformă. În timp ce Hades a fost confirmat pentru iOS în 2024, nu se cunoaște încă dacă și când va fi disponibil pe Android.

Pentru cei pasionați de universul Hades, Supergiant Games pregătește și o continuare, Hades 2, care va intra în acces timpuriu în T2 2024 pentru PC prin Steam și Epic Games Store. Mai multe detalii vor fi dezvăluite în lunile următoare, iar fanii sunt așteptați cu nerăbdare să exploreze noile aventuri oferite de acest joc captivant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *