Lansări

GYLT este acum disponibil pe Nintendo Switch

Studioul celebru pentru RiME și Song of Nunu: A League of Legends Story lansează aventura sa de groază, GYLT, pe Nintendo Switch. Jocul este o combinație întunecată de fantezie și realitate, în care fricile devin palpabile.

GYLT spune povestea lui Sally, o fată de 11 ani care caută disperată verișoara dispărută, Emily, într-un oraș straniu și periculos. Inspirat de tema bullying-ului, jocul dezvăluie o lume suprarealistă în care coșmarurile prind viață și în care jucătorii se confruntă cu cele mai întunecate temeri.

Plasat într-o atmosferă înfiorătoare și melancolică, GYLT oferă o poveste captivantă care îmbină acțiunea și stealth-ul. Jucătorii se vor lupta cu creaturi înfricoșătoare și vor naviga prin provocări unice, descoperind impactul emoțional al alegerilor lor.

GYLT este acum disponibil în versiune digitală pe Nintendo Switch, alăturându-se altor platforme precum PlayStation, Xbox și PC. O ediție fizică va fi lansată în luna mai, în ediții Standard și de colecție, iar edițiile fizice pentru PlayStation 5 și PlayStation 4 sunt deja disponibile la principalii retaileri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *