Lansări

Guild Saga: Vanished Worlds se lansează în acces anticipat în aprilie, după Steam NextFest

Ocelot Technologies a dezvăluit că Guild Saga: Vanished Worlds, un captivant RPG pe rând, se va lansa în Early Access pe PC pe 16 aprilie. Jocul va face și parte din evenimentul Steam NextFest care va avea loc între 5 februarie și 12 februarie, permițând jucătorilor să exploreze și să se înscrie pentru a fi la curent cu noutățile.

Guild Saga: Vanished Worlds oferă o experiență RPG inspirată de clasici precum Final Fantasy Tactics și EverQuest. Jucătorii vor pătrunde în lumea magică și misterioasă a lui Aarde, explorând ținuturi neumblate și îndeplinind misiuni complexe pentru Heroes Guild. Pe măsură ce eroii strâng aliați, cresc în putere și se confruntă cu inamici magici, ei vor decide soarta acestei lumi fascinante.

Un sistem unic de progresie oferă peste 100 de abilități de dezvoltat în 10 școli diferite, asigurând personalizarea completă a personajelor. Jucătorii vor lega legături semnificative cu o varietate de însoțitori, fiecare având abilități și povești unice care influențează evoluția jocului.

Principalele caracteristici includ:

Lume Expansivă: Aarde, tărâmul plin de secrete și peisaje întinse, așteaptă să fie explorat în profunzime.

Companioni Diversi: Jucătorii vor dezvolta legături semnificative cu însoțitori variati, fiecare aducând propriile abilități și povești unice în aventură.

Luptă Tactică pe Rând: Bătăliile necesită planificare și execuție atentă, folosind o varietate de tactici și abilități în confruntări strategice.

Pradă Abundentă: Descoperiți o multitudine de arme, artefacte și echipamente puternice care influențează experiența de joc.

Artă Evocatoare: Stilul artistic unic și personalizarea extinsă aduc la viață lumile și personajele jucătorilor într-un mod captivant.

Guild Saga: Vanished Worlds promite să ofere o experiență RPG captivantă și personalizată pentru toți fanii genului și va fi disponibil în Early Access începând cu 16 aprilie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *