Trailere

GTA Online aduce o legendă urbană din GTA V la viață cu actualizarea de Halloween

Sezonul de Halloween aduce întotdeauna elemente înfricoșătoare în lumea Grand Theft Auto Online, iar cea mai recentă actualizare nu face excepție. Rockstar a introdus 10 fantome în Los Santos, cerându-le jucătorilor să le găsească și să le fotografieze pentru recompense. Una dintre aceste fantome este legată de o legendă urbană veche a seriei GTA.

Fani dedicați au deja o listă cu locurile și momentele în care aceste fantome pot fi găsite, iar acestea sunt răspândite în întreaga hartă a GTA Online. Unele apar în locuri tipice pentru astfel de întâlniri, cum ar fi cimitirele vechi sau casele abandonate, în timp ce altele se găsesc lângă cascade sau în remorci izolate. De asemenea, trebuie menționat că aceste fantome apar doar în anumite ore de joc, ceea ce adaugă o notă de mister și urmărire.

Una dintre aceste fantome se remarcă de restul. După ce ai fotografiat primele nouă fantome, care par a fi personaje generice, poți descoperi a zecea și ultima fantomă în Sandy Shores, la nord de Los Santos. Acestă a zecea apariție, care bântuie un parc de rulote, este nimeni altul decât Johnny Klebitz, protagonistul din Grand Theft Auto IV: The Lost and the Damned.

Johnny Klebitz a fost ucis de protagonistul din GTA V, Trevor Phillips, în orele de deschidere ale acestui joc. Cu toate acestea, fantoma lui Klebitz rămâne acum în același loc în care a fost ucis, într-un parc de rulote din Sandy Shores, oferindu-le jucătorilor o experiență unică.

Să vezi fantoma unui fost protagonist GTA este deja un moment special, dar Rockstar a adus și o legendă urbană la viață. Existau povești în comunitatea GTA conform cărora fantoma lui Klebitz poate fi găsită în acest loc. Cu actualizarea de Halloween, această legendă urbană devine realitate. Dacă ajungeți să-l vizitați pe spiritul lui Klebitz, puteți auzi voci care strigă după Trevor înainte de a face o poză.

Pe lângă experiența înfricoșătoare, găsirea și fotografierea lui Klebitz oferă jucătorilor o recompensă generoasă de 250.000 de dolari, 5.000 de puncte de experiență și o nouă piele pentru vehiculul Albany Brigham. Această nouă piesă de echipare transformă mașina într-o călătorie distinctă din punct de vedere legal, asemănătoare cu un anumit vehicul cu fantome din filme.

Pentru jucătorii GTA Online, această actualizare de Halloween nu doar că aduce o atmosferă înfricoșătoare, ci și o legendă urbană celebră la viață, oferind oportunitatea de a fotografia fantoma lui Johnny Klebitz și de a câștiga recompense atractive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *