Știri

GTA 5 atinge 195 de milioane de exemplare vândute, continuând să crească în popularitate

Vânzările pentru Grand Theft Auto V (GTA 5) continuă să urce, cu încă 5 milioane de exemplare vândute în ultimul trimestru, conform unui raport de câștiguri de la Take-Two. Aceasta aduce numărul total de exemplare vândute la impresionanta cifră de 195 de milioane de exemplare, de la lansarea sa în 2013.

Graficul prezentat de utilizatorul X/Twitter @DeekeTweak evidențiază creșterea constantă a vânzărilor jocului de-a lungul anilor. GTA 5 continuă să se afirme ca una dintre cele mai bine vândute jocuri din toate timpurile, consolidându-și poziția sa de lider în industria jocurilor video.

În raportul de câștiguri, Take-Two a dezvăluit, de asemenea, că Red Dead Redemption 2, un alt titlu emblematic al lor, a vândut peste 61 de milioane de unități de la lansarea sa în 2018. Acest lucru este remarcabil, având în vedere că jocul nu a primit aceeași atenție post-lansare ca și GTA Online.

În timp ce vânzările pentru GTA 5 continuă să prospere, Rockstar Games lucrează la mult anticipatul GTA 6. Deși data exactă de lansare nu este încă cunoscută, jocul este programat să apară în 2025 pe PS5 și Xbox Series X|S. Puține detalii sunt disponibile cu privire la poveste, dar se știe că va urma aventurile unei femei numită Lucia și a unui bărbat fără nume din Vice City.

Popularitatea continuă și interesul constant pentru seria GTA indică puterea durabilă a francizei și anticiparea fanilor pentru noi aventuri în lumea crimelor și a acțiunii oferite de Rockstar Games.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *