Trailere

Grounded se va lansa pe 16 aprilie pentru Nintendo Switch

Obsidian Entertainment și-a confirmat intenția de a aduce celebrul joc de supraviețuire, “Grounded”, pe platforma Nintendo Switch. Anunțul a fost făcut în cadrul recentului Partner Direct al Nintendo, iar lansarea este programată pentru data de 16 aprilie.

“Grounded” este un joc apreciat pentru mecanicile sale captivante de supraviețuire și explorare, iar acum va fi disponibil și pe consolele Nintendo Switch. Jucătorii vor avea ocazia să experimenteze aventura într-un mediu vast și periculos, în care trebuie să își folosească inteligența și abilitățile pentru a supraviețui și a progresa.

Trailerul de anunț oferă o privire rapidă asupra gameplay-ului și a mecanicilor jocului pe platforma Nintendo Switch. Se pare că toate actualizările lansate până în prezent pentru joc vor fi disponibile și pe Switch, iar multiplayerul multiplatform va fi, de asemenea, acceptat, permițând jucătorilor să se alăture prietenilor lor indiferent de platforma pe care o folosesc.

“Grounded” este deja disponibil pe Xbox Series X/S, Xbox One și PC, iar acum va fi adus și pe Nintendo Switch pentru a oferi și mai mulți jucători oportunitatea de a se bucura de această aventură captivantă. Lansarea este așteptată cu nerăbdare de fani și va aduce cu sine o nouă experiență de joc pe consolele Nintendo Switch.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *