Trailere

Grindstone anunță Preserve – jocul pentru construirea naturii pe PC în vara anului 2024

Grindstone, editorul global, este încântat să dezvăluie noul joc comfortabil de puzzle de construcție a naturii numit Preserve, care va fi lansat pe PC în vara anului 2024. Dezvoltat de Bitmap Galaxy, Preserve oferă o experiență relaxantă în care jucătorii pot înflori un ecosistem vibrant prin plasarea strategică a plantelor și animalelor pentru a crea o simbioză perfectă.

Despre Preserve:

Preserve este un joc de puzzle de construcție a naturii care plasează jucătorii într-o călătorie către un ecosistem armonios. Obiectivul este de a promova și susține un biom înfloritor și divers, în care fiecare componentă coexistă în armonie simbiotică. Jucătorii folosesc gândirea strategică și echilibrul pentru a plasa o varietate de plante și animale, creând un mediu care să se potrivească preferințelor și aspirațiilor lor.

Extindere Verticală a Hărții: Jucătorii pot extinde harta nu doar pe orizontală, ci și pe verticală, stivuind straturi ale naturii și formând o rețea verticală de habitate interconectate.

Diverse Habitare Biome: De la păduri și savane la recife din Caraibe, fiecare biom are propriul set unic de plante, animale și provocări de mediu.

Moduri de Joc Multiple: Pe lângă modurile obișnuite de armonie și joc puzzle, modul creativ permite construirea terenului fără limitări, iar modul foto oferă posibilitatea de a captura și împărtăși creațiile la sfârșitul fiecărei sesiuni.

Minuni Naturale: Jucătorii pot achiziționa minuni naturale, cum ar fi Alpii înzăpeziți sau câmpurile de lavandă, folosind un sistem unic de upcycle de carduri.

Preserve este programat să fie lansat pentru PC în vara anului 2024, promițând o experiență relaxantă și captivantă în construirea unui ecosistem armonios.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *