Știri

Grey Zone Warfare intră în acces anticipat pe 30 aprilie

Madfinger Games anunță că Grey Zone Warfare va fi lansat în acces anticipat pe platforma Steam începând cu data de 30 aprilie. Un trailer de anunț, prezentând impresiile pozitive ale diverselor persoane de conținut, a fost lansat pentru a marca această ocazie.

Jocul are loc pe insula fictivă Lamang din Asia de Sud-Est, care a fost plasată în carantină după un “eveniment misterios”. Jucătorii își asumă rolul unui agent pentru unul dintre cele trei PMC-uri trimise să investigheze situația. Cu un gameplay tactic și împușcături la persoana întâi, precum și balistică realistă și arme extrem de personalizabile, jucătorii sunt lăsați să exploreze o masă terestră de 42 km² și să interacționeze cu diverse personaje pentru a descoperi adevărul din spatele misterului. Jocul include, de asemenea, moduri PvEvP și PvE.

Prețul de vânzare cu amănuntul pentru Ediția Standard a jocului va fi de 34,99 USD, cu diverse ediții pentru susținători disponibile la prețuri mai mari. Madfinger a subliniat că perioada de acces anticipat ar putea dura “câțiva ani”, dar promite să adauge noi arme, echipamente și misiuni, extinzând astfel lumea jocului. Cu toate acestea, prețul versiunii complete va crește. Rămâneți conectați pentru mai multe actualizări pe măsură ce devin disponibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *