Trailere

GreedFall 2: The Dying World intră în acces anticipat pe PC vara aceasta

Jucătorii vor fi introduși într-o nouă aventură palpitantă în universul GreedFall, în timp ce dezvoltatorul Spiders a anunțat lansarea GreedFall 2: The Dying World în acces anticipat pentru PC, urmată de o lansare completă pe PS5 și Xbox Series X/S în viitor. Anunțul a fost făcut în cadrul evenimentului Nacon Connect recent. Trailerul de debut oferă o privire captivantă asupra noii lumi devastate de război și ciumă.

În GreedFall 2: The Dying World, jucătorii vor prelua controlul unui nativ Teer Fradee, transportat cu forța la Gacane, la trei ani după evenimentele din jocul original. Într-o lume afectată de război și de ciuma Malichor, provocările abundă, iar jucătorii trebuie să adune aliați și să prevină consecințele catastrofale. Ca și în primul joc, ei vor avea la dispoziție multiple căi de abordare, inclusiv lupta, diplomația și manipularea.

Noul joc va aduce și noi locații fascinante, inclusiv Olima, cunoscut ca “orașul stelelor” al Alianței Podurilor, și Uxantis, unde jucătorii vor interacționa cu diferite facțiuni. Posibilitatea de a crea un personaj personalizat și de a lega alianțe, care pot evolua în relații romantice sau rivale, adaugă un element captivant de noutate. De asemenea, jucătorii vor avea controlul asupra aliaților lor în luptă, deschizând o gamă largă de strategii de combatere.

În timp ce așteptăm cu nerăbdare lansarea în acces anticipat și ulterior pe console, rămâneți conectați pentru mai multe detalii despre acest titlu promițător și alte știri din cadrul evenimentului Nacon Connect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *