Știri

Grand Theft Auto ar putea veni pe platforma de jocuri Netflix

Conform unui raport din Wall Street Journal, Netflix pare să își extindă oferta de jocuri video, iar unul dintre obiectivele sale ar fi aducerea unui joc din seria Grand Theft Auto pe platforma sa. Cu toate acestea, este important de menționat că nu se face referire la mult așteptatul Grand Theft Auto 6.

Raportul sugerează că Netflix dorește să diversifice gama de jocuri video oferite, trecând dincolo de jocurile mobile mai mici. Se spune că compania a avut discuții cu Take-Two Interactive, deținătorul francizei Grand Theft Auto, cu privire la lansarea unui joc din această serie pe platforma sa.

Conform declarațiilor unui analist, Netflix a cheltuit deja aproximativ 1 miliard de dolari în eforturile sale de a aduce jocuri pe platforma sa. Pare că compania este hotărâtă să dezvolte această nouă direcție.

În ceea ce privește noul titlu major din seria Grand Theft Auto, site-ul Australian Classification a acordat un rating MA15+ pentru Grand Theft Auto 6, ceea ce sugerează o restricție mai puțin severă decât ratingul MA18+ acordat lui Grand Theft Auto 5.

Este clar că există interes continuu în jurul francizei Grand Theft Auto, atât din partea jucătorilor, cât și a platformelor de streaming, cum ar fi Netflix. Vom urmări cu atenție dezvoltările ulterioare legate de această inițiativă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *