Zvonuri

Grand Theft Auto 6 ar putea fi amânat până în 2026

Recent, au apărut zvonuri conform cărora producția jocului Grand Theft Auto 6 întâmpină dificultăți, ceea ce ar putea duce la o amânare a lansării până în 2026. Chiar dacă anunțul oficial din decembrie indica o fereastră de lansare în 2025, surse susțin că jocul ar putea întârzia.

Rockstar Games, casa de producție a seriei Grand Theft Auto, a emis un mandat pentru ca angajații să lucreze la birou timp de cinci zile pe săptămână, eliminând opțiunea de lucru la distanță pentru Grand Theft Auto 6 din motive de securitate. Cu toate acestea, există și alte probleme care ar afecta producția jocului.

Conform raportului de la Kotaku, producția titlului este în întârziere, iar obiectivul inițial de lansare la începutul anului 2025 ar putea să nu fie atins. Există posibilitatea ca jocul să fie lansat abia în ultimele luni ale anului 2025 sau chiar să fie amânat până în 2026, dacă producția va continua să întâmpine dificultăți.

În plus, ghidul revizuit al câștigurilor pentru anul fiscal 2024/25 al companiei-mamă a Rockstar, Take-Two Interactive, sugerează că Grand Theft Auto 6 ar putea fi lansat cel mai devreme în aprilie 2025. Așteptările pentru fanii seriei GTA rămân în suspans, în timp ce se așteaptă mai multe detalii oficiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *