Știri

Grand Theft Auto 5 părăsește Xbox Game Pass pe 5 ianuarie

Pentru abonații Xbox Game Pass, timpul se scurge rapid pentru a explora epopeea deschisă a lumii în Grand Theft Auto 5 de la Rockstar Games. Confirmat recent de Microsoft, GTA 5 va părăsi platforma de jocuri vineri, 5 ianuarie, după șase luni de disponibilitate în cadrul serviciului.

Acest anunț vine cu puțină preaviz, întrucât GTA 5 a fost adăugat în Game Pass fără niciun anunț prealabil, o excepție față de practica obișnuită a altor jocuri. Jucătorii au doar până la 5 ianuarie pentru a se bucura de această experiență captivantă, cu excepția celor care decid să achiziționeze jocul pentru a-l păstra.

Pe lângă GTA 5, alte patru jocuri, inclusiv Garden Story, MotoGP 22, Persona 3 Portable și Persona 4 Golden, vor părăsi Xbox Game Pass pe 15 ianuarie. Cu toate acestea, abonații pot anticipa și noi adăugiri în luna ianuarie, inclusiv titluri precum Hell Let Loose, Assassin’s Creed Valhalla și Figment.

Jocurile care vor pleca din Xbox Game Pass în ianuarie 2024:

Grand Theft Auto 5 – 5 ianuarie
Garden Story – 15 ianuarie
MotoGP 22 – 15 ianuarie
Persona 3 Portable – 15 ianuarie
Persona 4 Golden – 15 ianuarie
Pe de altă parte, abonații pot aștepta cu nerăbdare noile adăugiri la Xbox Game Pass, care vor oferi o gamă variată de experiențe, de la jocuri de acțiune până la horror și aventuri captivante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *