Știri

Gran Turismo Sport, exclusiv PlayStation, eliminat din PlayStation Store fără avertisment

Gran Turismo Sport, un joc exclusiv PlayStation, a fost eliminat brusc din PlayStation Store fără niciun anunț prealabil, lăsând unii fani confuzi cu privire la motivul acestei decizii. Lansat inițial în 2017, jocul a primit recenzii mixte din partea criticilor, dar a continuat să fie apreciat pentru actualizările post-lansare care au îmbunătățit experiența de joc.

Cu toate acestea, se confirmase anterior că serverele online ale Gran Turismo Sport vor fi închise pe 31 ianuarie 2024, având un impact semnificativ asupra funcționalității jocului. În plus, suplimentele DLC pentru Gran Turismo Sport nu mai sunt disponibile începând cu 1 decembrie 2023. Este probabil ca eliminarea bruscă din PlayStation Store să fie legată de expirarea licențelor și de focalizarea Sony asupra noului titlu din serie, Gran Turismo 7, lansat în 2022 și apreciat în mare parte de către comunitatea de jucători.

Jucătorii care încă doresc să experimenteze modurile offline ale Gran Turismo Sport au posibilitatea de a achiziționa copii fizice ale jocului. Cu toate acestea, este important de menționat că, odată cu eliminarea din PlayStation Store, prețurile copiilor la mâna a doua ar putea crește în viitor. Cu atenția îndreptată către Gran Turismo 7, mulți fani se vor orienta către noul titlu pentru a-și satisface pasiunea pentru cursele auto pe consolele PlayStation.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *