Știri

Gran Turismo 7: actualizarea 1.46 aduce trei vehicule și noi caracteristici

O nouă actualizare, numită 1.46, pentru Gran Turismo 7 a fost lansată recent, oferind jucătorilor trei vehicule noi și caracteristici proaspete. Printre acestea se numără un nou meniu GT Café Extra la nivelul colectorului 38, trei noi evenimente World Circuit și un nou Scape.

ŞKODA Vision Gran Turismo este una dintre vedetele acestei actualizări. Inspirat de legendara mașină de curse Škoda 1100 OHC Spyder, acest vehicul exclusiv pentru joc aduce o notă de istorie în lumea virtuală a curselelor. În contrast, AFEELA Prototype 2024, dezvăluit la CES 2024, pune accentul pe inovație și designul futuristic, cu un display de bord care acoperă întreaga lățime a interiorului.

Pentru cei care preferă o experiență mai tradițională, Chevrolet Chevelle SS 454 Sport Coupe ’70 este o alegere excelentă, având un motor puternic cu 493,1 CP. Actualizarea include și un nou meniu suplimentar în GT Café, axat pe “Motoarele Ferrari cu 12 cilindri”, disponibil de la nivelul de colector 38 în sus. În plus, jucătorii vor găsi trei evenimente noi în cadrul World Circuits și un nou Scape – Parking Building din San Diego, California.

Gran Turismo 7 este disponibil pentru platformele PS4 și PS5, oferind o experiență de curse captivantă pentru toți fanii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *