Trailere

Gran Turismo 7 – actualizarea 1.42 adaugă trei mașini noi, curse și meniuri suplimentare

Polyphony Digital livrează o nouă actualizare captivantă pentru Gran Turismo 7, marcând încă o etapă în evoluția jocului de curse. Actualizarea 1.42, lansată astăzi la 23:00 PST, aduce mai multe elemente noi în universul GT.

Printre adăugirile majore se numără trei mașini noi: Genesis X Gran Berlinetta Vision Gran Turismo Concept, Suzuki Jimny XC ’18 și BVLGARI Aluminium Vision Gran Turismo (disponibil la sfârșitul lunii februarie). Aceste vehicule aduc varietate și excitație în parcul auto al jucătorilor.

GT Café primește și două meniuri suplimentare. Meniul nr. 34, “Nissan Motorsports”, este acum disponibil pentru colecționarii de nivel 46 și mai sus, în timp ce Meniul nr. 35, “Dodge”, este deschis pentru cei de la nivelul 32 și mai sus. Aceste adiții extind experiența de colecționare în joc.

Cupei Jimny debutează pe circuitele mondiale, aducând o nouă provocare pentru pasionații de curse. De asemenea, două curse Vision Gran Turismo Trophy își fac apariția pe Tokyo Expressway și Autodromo Nazionale Monza, oferind oportunități de competiție captivante.

Actualizarea nu se oprește aici, aducând și două noi locații Scapes: Parcarea Multistorey din Florida, SUA, și Zona de service Ebina din Kanagawa, Japonia. Aceste peisaje vor permite jucătorilor să-și expună creativ mașinile în cele mai frumoase cadre.

Gran Turismo 7 continuă să evolueze, oferind o experiență de curse captivantă pe PS4 și PS5.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *