Știri

Gori: Cuddly Carnage dezvăluie data lansării în august

După cinci ani de pregătire intensă, dezvăluirea așteptată a fost făcută în cadrul evenimentului Wired Direct ’24: Gori: Cuddly Carnage va fi lansat pe 29 august 2024. Acest nou joc promite să aducă o experiență captivantă pe PC, Xbox One și Series S|X, PlayStation 4 și 5 și Nintendo Switch.

Gori este o pisică drăguță, dar cu gheare vicioase, care își folosește abilitățile alături de hoverboard-ul său prietenos FRANK și AI-ul perpetuu trist, CH1P, pentru a înfrunta Armata Adorabilă. Această hoardă de unicorni și jucării nebune, condusă de dictatorul Pinky, urmărește distrugerea lumii și trebuie oprită.

Gori: Cuddly Carnage își propune să redefinească jocurile de platformă din anii ’90 pentru publicul modern, oferind o poveste plină de umor negru, jucării înspăimântătoare și șefi de coșmar. Acesta este un joc de aventură necenzurat, fără stăpâniri.

John Kalderon, dezvoltatorul de la Angry Demon Studio, a exprimat entuziasmul său pentru lansarea iminentă, mulțumind comunității și susținătorilor pentru feedback-ul și sprijinul lor esențiale în dezvoltarea jocului.

Leo Zullo, directorul general al editorului Wired Productions, a subliniat importanța colaborării cu Angry Demon Studio și a lăudat determinarea și viziunea lor în crearea unui joc care aduce o reînviere a jocurilor de la sfârșitul anilor ’90 și începutul anilor 2000.

Jucătorii pot precomanda astăzi Gori: Cuddly Carnage pe PlayStation și Xbox sau pot adăuga jocul pe lista lor de dorințe pe Steam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *