Știri

GOG primește două jocuri populare PlayStation: Uncharted: Legacy of Thieves Collection și God of War

Serviciul de distribuție digitală GOG pregătește să primească două titluri PlayStation de la prima parte, Uncharted: Legacy of Thieves Collection și God of War. Aceste adăugiri continuă eforturile Sony de a-și promova jocurile pe platforma PC.

GOG, cunoscut pentru oferirea de jocuri clasice pentru PC și cadouri gratuite jucătorilor, va adăuga în curând două jocuri PlayStation pe platforma sa. Aceste jocuri se alătură altor titluri PlayStation disponibile deja pe GOG, cum ar fi Days Gone și Horizon: Zero Dawn Complete Edition.

Uncharted: Legacy of Thieves Collection și God of War sunt prezentate ca viitoare adăugiri pe platforma GOG, dar data exactă de lansare nu a fost încă dezvăluită. Cu aceste două titluri, GOG va găzdui acum patru jocuri de la prima parte PlayStation pe platforma sa, arătând angajamentul crescut al Sony pentru piața PC.

Sony a făcut pași importanți pentru a-și aduce jocurile de pe consolele PlayStation pe PC. Lansarea The Last of Us Part 1 pe Steam a fost unul dintre acești pași, iar acum, cu adăugarea lui Uncharted: Legacy of Thieves Collection și God of War pe GOG, gama de jocuri PlayStation pe PC continuă să crească.

Aceste adăugiri la GOG coincid cu lansarea de jocuri majore pe PS5 și reflectă eforturile continue ale Sony de a atrage o audiență mai largă, inclusiv pe platforma PC. Cu mai multe lansări importante în plan, se așteaptă să vedem mai multe jocuri PlayStation pe PC în viitorul apropiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *