Zvonuri

God of War Ragnarok se apropie de lansarea pe PC

God of War Ragnarok, unul dintre cele mai puternice jocuri Sony, pare să fie pe punctul de a ajunge pe PC, conform unui raport recent.

Conform dataminer-ului de încredere billbill-kun, care a fost cunoscut pentru dezvăluirea în avans a informațiilor despre jocuri, inclusiv titlurile lunare gratuite ale PlayStation Plus, God of War Ragnarok ar putea avea o dată de lansare pe PC „iminentă”.

Raportul a fost prezentat în publicația de jocuri Dealabs, sugerând că Sony ar putea face anunțuri importante la sfârșitul lunii, inclusiv actualizări privind portarea unor titluri PlayStation pe PC. God of War Ragnarok este considerat una dintre prioritățile majore ale Sony pentru portarea pe PC.

Dacă această informație se confirmă, ar marca o schimbare semnificativă pentru Sony, deoarece titlurile lor exclusive PlayStation durează de obicei mai mulți ani până când ajung pe PC. În trecut, titluri precum Horizon Zero Dawn și God of War au necesitat mai mulți ani pentru a fi portate pe PC, în timp ce Ragnarok ar ajunge pe PC într-un interval de doar un an și jumătate de la lansarea sa inițială.

Până în prezent, Sony nu a confirmat sau infirmat aceste zvonuri, iar fanii rămân în așteptare pentru orice actualizări oficiale. Cu toate acestea, rapoartele sugerează că o prezentare sau actualizare ar putea avea loc în perioada obișnuită a evenimentelor de stare a confruntării din ultimii ani, între mijlocul lui mai și începutul lui iunie.

Ultima actualizare majoră pentru God of War Ragnarok a fost DLC-ul Valhalla, anunțat și lansat la Game Awards 2023, care ar putea fi inclus în portarea pe PC a jocului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *