Lansări

Goblins of Elderstone, un joc de construit orașe, va fi disponibil pe Steam începând cu 8 martie

Goblins of Elderstone, un joc de construcție a orașelor în care jucătorii se ocupă de o comunitate de goblini, va fi disponibil pe Steam începând cu 8 martie. Jocul oferă o experiență de joc de tip sandbox în care jucătorii pot construi și gestiona un oraș goblin, să se lupte cu alte triburi, să exploreze lumea și să descopere secretele antice ale goblinilor.

Goblins of Elderstone are un accent deosebit pe construcția și personalizarea orașului, cu o gamă largă de clădiri și obiecte disponibile pentru a decora și a întări orașul. De asemenea, jucătorii trebuie să gestioneze resursele, să asigure nevoile goblinilor și să-i dezvolte abilitățile și să-i pregătească pentru lupta împotriva altor triburi.

Jocul oferă și un sistem de diplomatie care permite jucătorilor să negocieze cu triburile vecine și să formeze alianțe sau să declare război. De asemenea, Goblins of Elderstone vine cu un editor de nivele puternic, care permite jucătorilor să creeze propriile lor scenarii și să le împărtășească cu comunitatea.

Cu o grafică atrăgătoare și o temă unică, Goblins of Elderstone este o alegere interesantă pentru fanii genului de construcție a orașelor și pentru cei care caută un joc cu o temă neobișnuită.