Știri

Goblin Stone, RPG-ul tactic, va încânta jucătorii în primul trimestru al anului 2024

Studioul indie Orc Chop Games, premiat pentru creațiile sale anterioare, a anunțat cu entuziasm că RPG-ul lor tactic pe rând, Goblin Stone, urmează să fie lansat pe platformele Steam și Epic Games Store în primul trimestru al anului 2024.

Goblin Stone, un joc autopublicat și dezvoltat de OrcChop Games, aduce o perspectivă nouă asupra genului, oferind o experiență epică pe rând cu elemente roguelike. Jucătorii vor prelua controlul asupra unui grup de goblini, încercând să supraviețuiască într-o lume în care sunt vânați aproape de dispariție. Călătoria îi va purta printr-un Lair subteran, plin de aventurieri nefericiți, elfi pompoși și pitici obscenați, într-o aventură generată procedural și desenată manual.

„Am dorit cu adevărat ca acest joc să reflecte viziunea noastră și suntem încântați că jucătorii vor putea experimenta exact ceea ce ne-am propus. Cu ani de muncă dedicată, Goblin Stone a devenit o adevărată muncă de dragoste pentru echipa noastră”, a declarat reprezentantul Orc Chop Games.

Povestea jocului este povestită de talentatul actor vocal scoțian James Smillie, în timp ce coloana sonoră este semnată de compozitorul premiat Peter McConnell, cunoscut pentru contribuțiile sale la Hearthstone, Psychonauts 2 și celebrul Monkey Island.

Jucătorii vor avea posibilitatea de a alege între sute de combinații de clase Goblin, arme și abilități, explorând hărți generate procedural. Goblin Stone oferă o varietate bogată de inamici, 25 de bătălii cu șefi, și posibilitatea de a-ți gestiona propriul bârlog. De asemenea, jucătorii pot experimenta un sistem inovator de reproducere, permițându-le să fuzioneze strategic genele goblin pentru a-și îmbunătăți echipa.

Lansarea Goblin Stone este anticipată cu nerăbdare și este programată să aibă loc în primul trimestru al anului 2024 pe platformele PC prin Steam și Epic Games Store.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *