Lansări

Goblin Stone: lansare pe 12 martie cu un nou trailer captivant

Studioul indie premiat Orc Chop Games a dezvăluit că RPG-ul lor narativ pe tururi, Goblin Stone, va fi lansat pe Steam și Epic Games Store pe 12 martie pentru 24,99 USD. Odată cu această veste, a fost lansat și un nou trailer care oferă o privire îmbietoare asupra lumii pline de aventuri a jocului.

Goblin Stone este un RPG epic pe rând, cu elemente roguelike, care îi plasează pe jucători în pielea spiridușilor, încercând să supraviețuiască într-o lume amenințată de aventurieri nefericiți și pitici morocănoși. Cu o narațiune emoționantă și joc strategic, jucătorii vor naviga prin aventuri generate procedural, unde moartea permanentă mărește miza și amplifică suspansul.

Unul dintre aspectele distinctive ale jocului este construirea unui bârlog subteran, unde jucătorii pot îmbunătăți atributele spiridușilor, personalizându-și luptătorii pentru bătăliile ce vor urma. Povestea este adusă la viață de actorul vocal scoțian James Smillie, iar coloana sonoră este creată de compozitorul premiat Peter McConnell, cunoscut pentru munca sa la Hearthstone, Psychonauts și Monkey Island.

Cu sute de combinații între clasele Goblin, arme, abilități și o varietate de alte opțiuni, precum și peste 40 de ore de joc, 60 de tipuri diferite de inamici și 25 de bătălii cu boss, Goblin Stone promite să ofere o experiență captivantă și îndelungată pentru toți fanii genului RPG.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *