Știri

Goblin Stone este acum disponibil pe Steam – un RPG epic de la Orc Chop Games

Studioul indie premiat Orc Chop Games a lansat cu bucurie RPG-ul lor captivant, Goblin Stone, pe platforma Steam. Cu o ofertă de lansare de 10%, jucătorii sunt invitați să se alăture unei aventuri sincere alături de spiriduși în această experiență unică.

Goblin Stone este un RPG epic pe rând, cu elemente roguelike, care îi plasează pe jucători în pielea unor spiriduși hărțuiți, ce luptă pentru supraviețuire într-o lume plină de aventurieri și creaturi fantastice. Cu o narațiune emoționantă și un sistem strategic captivant, jucătorii vor explora aventuri generate procedural și vor resimți miza ridicată a morții permanente.

Unul dintre punctele de atracție ale jocului este sistemul de reproducere al spiridușilor, care permite jucătorilor să combine genele spiridușilor pentru a-și îmbunătăți luptătorii înaintea bătăliilor. Construirea unui bârlog subteran extins, îmbunătățirea atributelor și personalizarea luptătorilor sunt doar câteva dintre aspectele ce adâncesc experiența de joc.

Narațiunea este povestită cu măiestrie de actorul vocal scoțian James Smillie, iar muzica, compusă de Peter McConnell, adaugă o atmosferă captivantă aventurii. Jucătorii vor avea acces la sute de combinații între clasele Goblin, arme, abilități și hărți de traversat, promițând peste 40 de ore de joc captivant.

Cu peste 60 de tipuri diferite de inamici, peste 150 de imagini de poveste complet ilustrate și 25 de bătălii cu boss-uri, Goblin Stone oferă o experiență bogată și variată pentru toți fanii genului RPG.

Goblin Stone este acum disponibil pe PC prin intermediul Steam, iar jucătorii sunt invitați să se alăture aventurii și să descopere magia și misterul acestei lumi fantastice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *